Tulossa ainutlaatuisia tuotteita

Keskusyksikkösi ja sovelluksesi päivittyvät automaattisesti ja ovat valmiita uusien laitteiden ja toimintojen käyttämiseen. 

Elotec Ajax PLUS

WiFi-tuki helpottaa keskuksen sijoittamista, ja yhdessä kahdella SIM-kortilla hälytyksensiirrosta ja keskusyhteydestä tulee vieläkin varmempi. PLUS-versio soveltuu siksi vielä paremmin kaupallisiin rakennuksiin. PLUS-versio tarjoaa paremman langattoman kantavuuden kun verkkokaapelia reitittimeen ei käytetä, ja se tukee entistä enemmän huoneita ja yksiköitä.


Älypistorasia

Maailman pienin virranohjauspistoke mahdollistaa esimerkiksi valojen ja lämmön ohjauksen. Pistorasian valorenkaan väri osoittaa virrankulutuksen ja täysin tarkan kulutuksen näkee suoraan sovelluksesta.


Kaksois-PIR ulkokäyttöön

Liiketunnistimella ulkona saat ilmoituksen taloa lähestyvistä kutsumattomista vieraista. Kaksois-tunnistin jättää alle 80cm eläimet huomioimatta, ja tunnistimen edessä tai päällä liikkuvat hyönteiset eivät myöskään vaikuta laitteeseen.


PIR kameralla

Liiketunnistimeen sisäänrakennetulla kameralla saat välittömästi valokuvan puhelimeesi että voit tarkistaa hälytyksen syyn.


Toistin

Ainutlaatuisella protokollalla toimiva toistin antaa Elotec Ajaxille paremman kantavuuden kuin useimmilla muilla järjestelmillä, ja uudella toistimella voit turvata entistäkin suurempia rakennuksia ja alueita.


Painike

Yhdessä keskukselle tulevien "skenaarioiden" kanssa tämä painike luo paljon uusia mahdollisuuksia kodin äly-ohjaukseen.


Verhoilmaisin

Tämä uusi ilmaisin luo näkymättömän "verhon" ikkunoiden, ovien ja porttien eteen, ja voit liikkua vapaasti valvotun alueen sisällä ja saat välittömästi ilmoituksen jos joku tulee sisään.

0
Feed

Elotec Finland Oy Ab
Hevoshaantie 4
64100 Kristiinankaupunki

Elotec on hälytys ja valvontalaitteiden kokonaistoimittaja.

Tarjoamme turvallisuutta auktorisoitujen jälleenmyyjien kautta joita löytyy Islannista Dubaihin saakka, olemme alusta alkaen vuodesta 1992 kehittäneet ja toimittaneet palohälytyslaitteita yli 100000 rakennukseen, 60000 näytteenottoilmaisimella ja yli miljoonalla pisteilmaisimella, elinkeinoon, teollisuuteen, maatalouteen, kulttuurisuojattuihin rakennuksiin ja koteihin.