Uusi Elotec Ajax kotihälytinjärjestelmä

Oletko nähnyt meidän uuden kotihälyttimen?

Elotec Ajax on langaton älykäs kotihälytysjärjestelmä joka tarjoaa kotisi / vapaa-ajan asunnon täyden valvonnan missä ikinä oletkaan.

Elotec Ajax suojaa kotiasi palolta, murrolta ja vesivuodolta. 

Järjestelmä on Finanssialan hyväksymä 2-luokan murtohälytysjärjestelmänä.


Käyttäjäystävällinen sovellus

Käytät järjestelmää yksinkertaisilla painalluksilla ja lähimmäisesi voivat saada GSP-hälytyksen jos itse olet hädässä, olisitkaan sitten kotona tai poissa. Jos unohdat laittaa murtohälytyksen päälle, Elotec Ajax muistuttaa sinua.

Sovellus

löytyy sekä iOS että Android laitteille.

Tyylikäs palkinnonvoittaja

Maailman innovatiivisimmat tuotteet kilpailevat turvallisuusalan suurimmilla IFSEC messuilla, jossa Elotec Ajax äänestettiin maailman parhaaksi, laadun ainutlaatuisen muotoilun ja käyttäjäystävällisyyden ansiosta. Laitteita on tarjolla mustana ja valkoisena, siisti siitä tulee joka tapauksessa.

0
Feed

Elotec Finland Oy Ab
Hevoshaantie 4
64100 Kristiinankaupunki

Elotec on hälytys ja valvontalaitteiden kokonaistoimittaja.

Tarjoamme turvallisuutta auktorisoitujen jälleenmyyjien kautta joita löytyy Islannista Dubaihin saakka, olemme alusta alkaen vuodesta 1992 kehittäneet ja toimittaneet palohälytyslaitteita yli 100000 rakennukseen, 60000 näytteenottoilmaisimella ja yli miljoonalla pisteilmaisimella, elinkeinoon, teollisuuteen, maatalouteen, kulttuurisuojattuihin rakennuksiin ja koteihin.