Security & Fire Excellence Awards 2017 Winner

Elotec Ajax on nimetty maailman parhaaksi kotihälyttimeksi

Elotec Ajax nimettiin 22. marraskuuta 2017 maailman parhaaksi hälytysjärjestelmäksi IFSEC turvallisuusmessuilla Lontoossa.

IFSEC on turvallisuusalan suurimmat ja arvostetuimmat messut, joissa maailman johtavat yritykset kamppailevat voittaakseen «Security & Fire Excellence Awards» palkinnon. Turvallisuusalan ammattilaisista koostuva kansainvälinen tuomaristo valitsi Elotec Ajaxin innovatiivisen teknologian käytön, ainutlaatuisen muotoilun ja helppokäyttöisyyden takia.


– Turvallisuusalan kärkipalkinto on samalla tunnustus meille turvallisuusjärjestelmien kokonaistoimittajana. Palkinto on myös vahvistus asiakkaillemme siitä että he ovat valinneet oikean järjestelmän suojautuakseen murrolta, palolta ja vesivuodolta, kertoo Nina Kleven, Elotecin markkinointipäällikkö.

Elotec Ajax on saatavilla paikallisilta asennusliikeiltä koko Suomessa.

0
Feed

Elotec Finland Oy Ab
Hevoshaantie 4
64100 Kristiinankaupunki

Elotec on hälytys ja valvontalaitteiden kokonaistoimittaja.

Tarjoamme turvallisuutta auktorisoitujen jälleenmyyjien kautta joita löytyy Islannista Dubaihin saakka, olemme alusta alkaen vuodesta 1992 kehittäneet ja toimittaneet palohälytyslaitteita yli 100000 rakennukseen, 60000 näytteenottoilmaisimella ja yli miljoonalla pisteilmaisimella, elinkeinoon, teollisuuteen, maatalouteen, kulttuurisuojattuihin rakennuksiin ja koteihin.